Over PAVO

Wat is PAVO? 

PAVO (Latijn: pauw)* staat voor trots, schoonheid, geluk en liefde. Tevens naam van de helderste ster een sterrenbeeld genaamd Pavo.

De pracht van de pauw is niet altijd zichtbaar. Pauwen lopen rond als ‘gewone’ vogels terwijl wij weten dat er meer tussen hun vleugels verborgen zit. Op spaarzame momenten  spreiden ze hun vleugels en laten ze de hele wereld zien hoe mooi ze eigenlijk zijn. Vol trots en schoonheid gaan ze het leven tegemoet, laten ze zien wat ze in zich hebben. Een schoonheid waarvan wij stiekem allang wisten dat deze aanwezig was. Schoonheid en trots, geloven en laten zien. Dat is waar het PAVO om gaat.

Wie is PAVO?

websiteframePaulien is Orthopedagoog Generalist NVO en onderzoekt en begeleidt kinderen met leer- en gedragsproblemen. Vanuit haar pedagogische achtergrond heeft zij aandacht voor de rol van de omgeving bij de ontwikkeling van het kind.

Door aangesloten te zijn bij stichting 1np bestaat de mogelijkheid om zorg aan te bieden vanuit basis GGZ (kortdurende psychologische zorg) en specialistische zorg (langdurig en intensief), binnen de vergoede zorg. In de specialistische zorg wordt altijd samen met collega Welmoet Bos.

Specialisaties: sociaal-emotionele problematiek (waaronder angst), verschillende vormen van aandachtsproblemen al dan niet gerelateerd aan school. Als EMDR-therapeut voert Paulien traumatherapie uit, o.a. in het kader van angstbehandelingen. Als trainer Cogmed & My Brain Solutions heeft zij kennis van cognitieve methoden om verschillende hersenfuncties te verbeteren (zie ook trainingen). Paulien heeft kennis gemaakt met verschillende kindertherapieën en onderwijs in binnen- en buitenland en houdt zich ook op beleidsniveau graag bezig met zorg en onderwijs.

“Door op maat begeleiding & advies streef ik ernaar uit ieder kind te halen wat erin zit, waarbij kind en omgeving zo trots als een Pau. Flexibiliteit en samenwerking met de omgeving staan hierbij centraal.”

– PAVO. Trots op jezelf, je kind, je leerling

 Registraties: